Őszinte leszek. Nem vagyok egy telefonálgatós fajta. Sokkal hatékonyabban és gyorsabban beszélek meg bármit üzentetben, vagy e-mailben, bár sokaknak ez fura, mert a telefon az azonnali kommunikáció.

Egyrészről, ha fotózom illetlenségnek tartom felvenni a telefont azzal szemben akiről a képeket készítem, mert az ő idejét rabolom, ráadásul ő is és én is kizökkenünk. Annyi telefonhívást kapok egy nap, hogy, ha mindre válaszolnék, végigtelefonálnám a fotózások idejét. Másrészről konkértumot úgyis csak e-mailben tudok írni (árak, időpont), mert utána kell nézzek. Mindemellett szeretem, ha megvan írásban az információ, hogy később vissza tudjam nézni, miben egyeztünk meg. Ez nem azt jelenti, hogy ne hívjatok és nem lehet beszélni velem, csak annyit, hogy, ha már lefixáltunk valamit és sürgős a változtatás, az teljesen OK, ha hívtok! De kérlek, ha elsőre kerestek vagy csak érdeklődtök, vagy bármilyen kérdésetek van, akkor írjatok e-mailt… vagy üzenetet… vagy bármelyik platformon, mindet olvasom, folyamatosan online van mind. Ezekre, akár egy fotózás szünetében, útközben, vagy késő este is tudok válaszolni.

Mindezt azért írom, mert megkaptam többször, hogy engem nem lehet utolérni, mert nem veszem fel a telefont. Pedig én közben úgy érzem, hogy pont engem a világ legegyszerűbb dolga utolérni, hiszen van több fórum is, amin kommunikálhatunk és még a privát Facebook oldalamon is kiemelt helyen nyílvánossá tettem az összes elérhetőségem.

Tehát, hogy értek el a legegyszerűbben?

E-mailben: agnes.csondor@gmail.com

Facebook üzenetben: www.facebook.com/agnes.csondor.photography

Insta direkt üzenetben: www.instagram.com/csondiagi

Az oldal üzenetküldőjén keresztül: Katt IDE

A másik weboldalam üzenetküldőjén keresztül: Katt IDE

A másik weboldalam chat rendszerén keresztül: Katt IDE, majd várj, hogy felugorjon a chat ablak

valamint iMessagben, Viberen.

Azt viszont szeretném kérni, hogy ismeretlenként ne írjatok a Facebook privát profilomon keresztül üzenetet. ‘Egyéb’ mappába teszi a leveleket és hónapok múlva veszem észre, vagy sosem.

Tehát elnézéseteket kérem, de továbbra sem tudok minden esetben a telefonokra válaszolni, ha egész napos fotózás van, akkor órákon át nem tudlak visszahívni sem, ezért a kommunikáció megkönnyítése végett a fenti csatornákat használjátok.

Köszönöm a megértést!

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more