_DSC6111.jpg
DSC_6271.jpg
IMG_0453a.jpg
DSC_0739.jpg
_DSC7240.jpg
_DSC6111.jpg

Meséld el a történeted


Fotók, tele élettel

SCROLL DOWN

Meséld el a történeted


Fotók, tele élettel

Üdvözöllek

Ez az oldal azért jött létre, hogy betekintést nyújtson abba, amivel foglalkozom. Nézz körül nálam és ismerd meg ki áll a kamera mögött.

DSC_6271.jpg

Imázs


Imázs


Stílus

Tudatosan szembeállítom magamban az enteriőrfotó precíz szabályosságát az emberábrázolás kreatív lazaságával. Ez a kettősség és az ellentétek találkozása adja meg az egyensúlyt a lelkemnek. Ami a közös pont, hogy mindkettőben távol áll tőlem minden ami mű. A természetes létben, atmoszférában és az őszinte, hiteles portrékban találom meg az esztétikumot.

Vizualitás

Mindig is a természetes fény megszállottja voltam, semmihez nem fogható autentikus hatása miatt. Mikor komolyabban kezdtem beleásni magam a fotózásba, szinte lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem fotózok műteremben műfénnyel, kültéren ritkán használok vakut, vagy, mert nem világítom túl az enteriőröket. Autodidakta módon, majd később iskolában sajátítottam el a világítás művészetét, melyet így ma már bűntudat nélküli önálló választásom szándékosan minimalizálni, vagy teljesen elhagyni.

Filozófia

Hiszem, hogy a természetességben és az egyszerűségben található meg és adható vissza legjobban a szépség és az egyéniség. Sallangoktól és túlzásoktól mentes letisztult képek ereje, a színek és fények tudatos használata a hitvallásom.

 

IMG_0453a.jpg

Utam


Utam


weboldal.jpg
 

Az én történetem…

Sokat gondolkodtam rajta fontos-e, hogy tudjátok ki vagyok. Bár nehezen beszélek magamról, mégis úgy döntöttem, igen. Nagyon nyitott vagyok, mégsem kitárulkozós fajta, magamat méltatni pedig kifejezetten nem szeretem. Mindezek ellenére, most leírok pár dolgot ami érdekes lehet, mert fontos a bizalom és, hogy megértsétek mit miért csinálok.

Mindig is két szenvedélyem volt: az utazás és a fényképezés. Idegenvezetőként végeztem, majd hosszú ideig légiutas-kísérőként dolgoztam. Beutaztam a világot, tapasztalatot szereztem, távoli helyeken különböző kultúrákat ismertem meg. Ez idő alatt - nagyjából 10 éve - kezdtem el komolyabban érdeklődni a fotózás iránt. Nagy segítséget jelentett, hogy folyamatosan volt téma, amit megragadhatok és visszaadhatok. Mindig is nyitott és kiváncsi voltam. Utazásaim során figyeltem és fényképeztem a helyi embereket és hangulatot. Nem csak egy fotót, többet akartam visszaadni, a hely esszenciáját, azt, amit akkor ott éreztem.

Mindeközben a fotózás egyéb területein is próbálgattam magam és egyre inkább nyitottam az emberábrázolás felé. Portréimba is próbáltam belecsempészni az egyéniségemet, de mindvégig szem előtt tartottam, hogy ne legyek öncélú és ne “nyomjam el" stílusommal azt akit fényképezek. Fontos volt, hogy tiszteljem és partnerként kezeljem a fotóalanyom. Azt hiszem ez a gondolatiság alapozta meg és alakította ki a mai látásmódomat. 

Ennyi év gyakorlattal a hátam mögött úgy gondolom, hogy fontos ugyan a technikai tudás, a biztos alapok, a fények és színek tudatos használata, de a kamera csak egy eszköz, amivel kifejezhetem a gondolataimat és azt, ahogyan én látom a világot.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egykori hobbim mára a hivatásomnak tekinthetem és mindkét álmom megvalósíthattam.

 
 
DSC_0739.jpg

Profil


Profil


Mit fotózom?

Sok területen kipróbáltam magam, de ami igazán közel áll hozzám és amiben felkéréseket vállalok azok a következők: kreatív családi- és portréfotózás, enteriőrfotózás, arculatfotózás, branding, lifestlye jellegű reklámfotók, hangulat- és életmód fotók készítése.


Portré

Egyéni, személyre szabott, kreatív portrék, akár egy weboldalon van rá szükséged bemutatkozáshoz, akár privát célra használnád, akár, ha valaki másnak szánod.

Kezdő ár - 40.000 Ft

Család

Páros, családi, vagy pocakos közös képek, melyek inkább elkapott pillanatok és hangulatok, amik rólatok szólnak, mintsem beállított tucatfotók.

Kezdő ár - 50.000 Ft

Reklám, Branding

Tematikus, stylingolt fotózások, melyek márkádnak, üzletednek, szolgáltatásodnak a hiteles arca. Koncepcióra épülő, de teljesen természetes hatású reklámképek.

Kezdő ár - 60.000 Ft

 

Lifestyle, living

Életstílus, életmód hangulatok. Szintén tematikára épülő, előre megtervezett és kitalált fotók, melyek átadják az életérzést, amit közvetíteni szeretnél termékeddel, szolgáltatásoddal.

Kezdő ár - egyedi

Beltér, Interior

Belterek, lakások, enteriőrök bemutatása. Ez lehet ingatlan, étterem, szépségszalon, bármi ami megkívánja, hogy az ügyfeleid lássák a minőséget és a színvonalat amit képviselsz és átéljék a hangulatát.

Kezdő ár - egyedi

Travel

Privát utazásokon készült élményfotók, az általam megélt pillanatok és átélt érzések kötöttségek és megrendelői igények nélkül. Nagy része megvásárolható és letölthető innen.

Kezdő ár - egyedi


Az enteriőr és arculatfotózás annyira szerteágazó és egészen más terület, hogy létrehoztam egy külön weboldalt erre. Amennyiben ezekkel kapcsolatban további információra van szükségetek, kérlek kattintsatok ide.

_DSC7240.jpg

Kapcsolat


Kapcsolat


Lokáció

Elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében szoktam tevékenykedni, de egész Magyarországon, vagy akár külföldön is elérhető vagyok.

 
 

Kapcsolat

Küldj nekem egy üzenet, ha szeretnél kapcsolatban lépni velem. Bármelyik elérhetőségre írhatsz, folyamatosan online vagyok és a legtöbbször azonnal válaszolok.

A fotózás lehetőségeiről és árairól is érdeklődj nyugodtan. Mivel minden kérés egyedi, ezért pontos információt egy rövid egyeztetés után tudok adni Neked.

Név *
Név
Adatvédelem *
Az adatvédelmi tájékoztatót tudomásul vettem.